http://www.glitter-graphics.com/graphics/315269

Thursday, 30 April 2015

A year without rain


okay... setahun lebih sudah tak update blog ni. sorry to readers... i'm quite busy. last year dengan exam lagi. sibuk bagai. allah aje tahu. dengan STPM lagi. Mikhail lagi. kelas lagi. event tu. event ni.  sebelum bercerita panjang. nah kita bagi satu gambar mikhail. Mikhail grow up with Tok Ma and Eshu. eh nope. Mikhail dah upgrade sikit. dah panggil aku mama Shue. hahaha

Eshu loves you more sayang. by the way, tu teddy yang Pak Cik Aqil yang bagi kat Eshu tu. kui... kui...

okay. hari ni  tak nak tulis banyak sangat. just nak upload gambar je.





ni time celebrate Ieman sempena Ieman nak fly gi Egypt. semoga jadi doktor yang berjaya sahabat. gonna miss you lads.

well... Aishah ada good news. exam stpm hari tu Alhamdulillah resultnya. syukur kepada Allah. even tak sampai 3.0 tu kira dah syukur. STPM Pure Science memang nak cekik aku kot.
susah giler. bagi adik2, kak sarankan tak payah la ambik STPM aliran sains tulen,
pecah otak okay.

bawak Mikhail gi klinik. kesian Mikhail Eshu kena jarum


yang ni keluar date dengan Ieman, bella n Jihah 

ni Ahli Majlis Tertinggi PERTINE

mikhail lagi

Iftar PERTINE 2013




THIS IS DINNER FOR THE SENIOR YEAR. PROM NIGHT! 
cer cari sapa date aku malam tu,
hahhahaha


okay. AIshah got to go. will be continue


No comments:

Post a Comment

Thanks!!