http://www.glitter-graphics.com/graphics/315269

Tuesday, 28 February 2012

hohoho... berchenta dengan exam seminggu lorh........


lala dowh tak online...update blog apa semua tu...
spm punya pasal larh...
minggu ni pun berchenta dengan buku bagai nak mati...
nak tahu kenapa???
minggu ni PKBS1...
cikgu yang susun jadual exam...waduh.........

hari ahad exam BM, BI and Pai...
isnin exam math and sejarah... (sejarah tu Ya Allah...punya la susah...rasa nak gangtung je diri masa nak jawab soalan tu. haiya....)
then hari selasa...paling teruk....
DAMN!!!!!!!!!!!!!!!!
dari pagi exam PJ. and then sambung PHYSIC. sambung lagi BIO. and the rest CHEMISTRY...
time chemistry tu, memang dah tahu nak jawab apa..
cikgu pakai main redah je...
satu subjek 1 jam 30 minit...
tak ikut waktu exam...
memang la sikit yang masuk sub topik, tapi punya la susah soalan...
aku yang jawab soalan past year ni pun tak susah la macam tu sekali...
aduh....
sedih la...tadi ADDMATH..
alahai...
makin berchenta la tadi....
punya la susah... mak ai...
nasib baik ada kawan yang terer addmath...
dia kasi la sikit copy. hehehe,,,,
jahat kan?
tak pe la...
sekali sekala...
sikit lagi berkala-kala....
hehehe...hohoho.....
Aishah dah nak out dah...nanti mama marah...
ni pun curi online kat office ayah..heee..
memang tak ikut syarat la...
tak sah kalau tak online...
heee...
daaaa....
wish me dapat banyak la a SPM nanti...
takut wooo.,..
dah la Aishah the last.
malu kat abang-abang nanti kalau tak berjaya macam dia orang.heeeeeeee.
daaaaaaaaaaaaaaa.... ^-^
see you again next time..


---------------------------=====================



thanks to the readers......

Friday, 17 February 2012

met him at bookstore


lama kan Aishah tak update blog?
busy la...
hari-hari ada extra class.
balik lambat.
malam pulak ada kelas malam.
ayah hantar untuk subjek form 4.
means siang hari Aishah belajar untuk form 5,
malam untuk form 4.
letihkan?
tiap-tiap hari masa full.
ni pun Aishah curi masa study kejap.
kejap je sebab nak update blog.

^-^ banyak betul homework.
ni pun rasa nak sesak nafas dah.
tu belum ada bengkel lagi.
jalan pun macam dah tak cukup tanah.
makan pun dilupakan sebab nak siapkan homework.
dah turun 4 kg tau Aishah.
hehehe....

okey lupakan yang tu.
kita teruskan apa yang berlaku hari ni.
tadi AIshah tuisyen.
so, Aishah balik dengan bas.
al-maklum la tak nak susahkan ayah pergi hantar dan ambik.

you know what!!!
I met Serul at bookstore!
tapi nasib baik dia tak cam AIshah.
bukan tak cam, tapi tak perasan kemujudan AIshah.
tapi...
he knows me...
Honestly, I missed him so much!
Dude! i really love you!!!







again and again...
sorry sebab Aishah tak tulis panjang sangat,
Aishah betul-betul kejar masa.
thanks yang sudi membaca.

***to him,
i already try and i'm tied.
but i can't.
you can do it to me, but i cant.


Thanks!!